Lateral Thinking

Hello all, I got this by email and thought it’s worth sharing. (I guessed some of them, let me know how many you guess)🙂 remember to scroll question by question so you don’t see the answer before trying to solve!

This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . .

this is an example

Q1.

man
———
board

Ans. = man overboard



Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

Q2.


stand
————
i

Ans. = I understand



OK . .

Got the drift ?

Let’s try a few now and see how you fare ?



Q3    /r/e/a/d/i/n/ g/



Ans. = reading between the lines


Q4.

r
road
a

d


Ans. = cross road



Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.


Q5.

cycle
cycle
cycle



Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!

Q6.

0
———
M.D.
Ph.D.


Ans. = two degrees below zero


C’mon give it a little thought! !

Q7.

knee
————
light


Ans. = neon light

( knee – on – light )



U can prove u r smart by getting this one.

Q8.

ground
———— —
feet feet feet feet feet feet


Ans. = six feet underground


Oh no, not again ! !


Q9.    he’s X  himself


Ans. = he’s by himself


Now u messing up big time.

Q10.      ecnalg


Ans. = backward glance


Not even close! !


Q11.      death ….. life


Ans. = life after death


Okay last chance ………… …….


Q12.     THINK


Ans. = think big ! !




And the last one is real cool – – –

Q13.

ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..


Ans. =  long time no ‘C’

Have a Nice day folks🙂

3 thoughts on “Lateral Thinking

  1. Pingback: Tweets that mention Lateral Thinking « JanMania -- Topsy.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s